Harvard redesigns the Science Center Plaza for the common space initiative | Harvard Magazine

AMONG THE MOST HEAVILY USED, but least inviting, common areas on campus has been the plaza atop the Cambridge Street underpass (consult the campus map), defined by the northern boundary of Harvard Yard, the ascending bulk of the Science Center, and the western side of Memorial Hall—the entrance to Annenberg Hall. Because much of the area—perhaps a couple of acres in all—sits atop a traffic tunnel, the soil is thin. What does grow there is frequently assaulted: by members of the community walking to or from the Law School, the economics department, and the North Yard science facilities; by groups of tourists; by tents for reuning alumni; by student groups flogging causes or selling course packs; and by newer activities, like the summer farmers’ market, last winter’s temporary ice-skating rink, and the new food trucks vending lunches to passersby.

viaHarvard redesigns the Science Center Plaza for the common space initiative | Harvard Magazine.

Deixe uma resposta

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s