Van Campenvaart Playground by Carve « Landezine | Landscape Architecture Works

Landscape Architecture: CarveLocation: the Hague, NetherlandsConstruction: 2010

This new playground is located on an existing lawn and shaped as a folded red blanket with a strong graphic character. By constructing creases between a ramp, several angles are created. The undefined possibilities of the field challenges the boundaries of both partiallydisabled and non-disabled children. Intersecting routes allow children with different abilities to meet and help each other. In the playing-field, different climbing grips and tactile elements have been added, as well as a moving rubber mat. Whisper tubes, a wide slide, a ‘concave’ revolving disc and a hammock create additional play elements.

viaVan Campenvaart Playground by Carve « Landezine | Landscape Architecture Works.

Deixe uma resposta

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s